Recenze na krém proti celulitidě

19. ledna 2012 v 11:52 | Serena |  ►Moje oblíbené
Tak, dlouho vám sem píšu jak jsem spokojená s mým novým výrobkem proti celulitidě od Oriflamu. Obsauje kofein( jak je známo, pomáhá proti celulitidě) a zázvor -> ten občas někdy štípne, ale nádherně zahřeje, takže pro mě další plus, díky mému nedokrvování končetin trpí celé nohy i ruce, takže ho používám i jako takové zahřívadlo :) Moc pěkně voní.
Má 200 ml.
A má se používat 2x denně, vždy ráno i večer :-)
Zatím po tedy tak používám, a už dva týdny aa výsledky jsou vidět, vzhled ,,pomerančocé kůže" není už tak viditělný ! :)
Takže mohu vám ho jen a jen doporučit :)
Mě přišel na 150 korun ( jelikož dělám oriflame), jinak cena byla 199 korun. Ale teď jsem ho v katalogu neviděla, ani v tom dalším, takže jestli ho chcete vyzkoušet určitě pak napište, jak na vás fungoval :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 BeThin BeThin | Web | 19. ledna 2012 v 12:07 | Reagovat

To je super:) já používám skořicový gel, hlavně když jdu cvičit, což teď teda dlouho nebylo, ale používám ho jinak a je taky super.)

2 Bee♥ Bee♥ | Web | 19. ledna 2012 v 15:55 | Reagovat

pokud je to pravda, hned až budetka si ho koupím =))

3 natalinka natalinka | Web | 19. ledna 2012 v 16:46 | Reagovat

wow!budu muset vyzkoušet!jak voní?

4 mmiley mmiley | Web | 19. ledna 2012 v 18:54 | Reagovat

zaujímavá recenzia, ja moc rôznym krémikom neverím, ale keď hovoríš, že tento zaberá je to super :)

5 Sophia Sophia | Web | 19. ledna 2012 v 20:09 | Reagovat

Normálně bych tomu nevěřila, ale přesvědčila jsi mě x) Jdu ho shánět :))

6 Caroline Caroline | Web | 19. ledna 2012 v 20:25 | Reagovat

fakt funguje joo? tak tojo:)

7 Fat Princess Fat Princess | Web | 19. ledna 2012 v 23:21 | Reagovat

já na tydle krémy nikdy nevěřila..
třeba sis to jen vsugerovala :D
ale kdo ví.. :)
každopádně něco na zahřátí stehen bych tky potřebovala. hrozně špatně se mi prokrvujou :/ a celulitida od té doby co jsem zhubla a přidala pohyb je menší a menší :)

8 Veronica Settway Veronica Settway | Web | 20. ledna 2012 v 15:45 | Reagovat

Já tomu moc nevěřím :/ Ale jestli ti to pomohlo .. :) Třeba ho někdy vyzkouším. Každopádně super recenze :)

9 Michaela Michaela | Web | 20. ledna 2012 v 21:41 | Reagovat

já jsem zase slyšela pozitivní ohlasy na zeštíhlující krémy od Dermacol, tak nevím jestli si ho koupím nebo ne..

10 batty-shark batty-shark | Web | 21. ledna 2012 v 9:15 | Reagovat

tak to by se mi hodilo moje kůže je fakt hrozná .. navíc mám i strie jenomže těch už se bohužel jen tak nezbavím ...

11 Bailey Bailey | Web | 21. ledna 2012 v 12:16 | Reagovat

já jsem měla jednou 2 vzorky toho krému a i za blbé dva dny jsem viděla rozdíl :) ty se máš

12 lightenka lightenka | Web | 22. ledna 2012 v 12:37 | Reagovat

faaakt? :) já krémům moc nevěřím, ale když to říkáš možná že ho i vyzkouším :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama